Tv-rummet

TV-rummet bliver et multifunktionsrum med mulighed for at læse en bog, spille spil eller se en fodboldkamp. 

Spisesal

Spisesalen og den tilhørende fællesterasse tror vi bliver et samlested for andelshaverne. Her er der plads til både eftermiddags hygge og fællesspisning.

Kondirum

Pool-caféen bliver et afslapningsted, hvor andelshaverne kan tage en kop kaffe eller en drink og nyde den fantastiske udsigt. Pool-caféen

I Pool-rummet bliver der mulighed for spisning eller en hurtig forfriskning. Den sidste 1/3 af rummet forstiller vi os kan bruges til opbevaring af pooludstyr.

Garagen

Tidligere en garage til biler. Vi laver det om til et opbevaringsrum til cykler, sportsudstyr og andelshaverkasser.

Haven

På den sydvestlige del af ejendommen har vi valgt at etablere en køkkenhave. Her er der plantet ryderurter, frugttræer samt diverse blomster.

Fællesrum

Ejendommen har 4 store fællesrum og en garage. Vi får en TV/opholdsstue og en Spisesal. To depoter tænker vi kan udnyttes til en pool-café og til et kondirum.

"Garagen" må kunne udnyttes til nye aktiviteter og derudover til opbevaringsrum for andelshaverkasser, fælles cykler, golfbags og diverse sportsudstyr. 

Klik på et af logoerne for at se og læse mere om de forskellige fællesrum

 • Tv-rum/ opholdsstue

  Dette skønne opholdsrum laver vi om til et Tv/spille/afslapningsrum med sofagrupper samt borde og -stole. I et af hjørnerne bliver der et lille bibliotek, med mulighed for at "tage en bog og sætte en bog".
  På endevæggen kommer der et stort fladskærms-tv, så der kan ses landsholdskamp eller andre populære programmer. 

  Rummmet får et køkken med køle-fryseskab og opvaskemaskine. 

 • Spisesal

  I spisesalen gør vi plads til, at de andelshavere der ønsker det kan spise sammen. Spisesalen er udstyret med et køkken med opvaskemaskine, køle-fruyseskab og porcelæn, så arrangementer med spinsing nemt kan arrangeres.

  Her er også nogle sofagrupper, så man kan sætte sig og nyde en kop kaffe.

  Udenfor spisesalen er det delvist overdækkede terrasseområde, hvor man også kan spise og hygge sig sammen.

 • Kondirum

  Dette rum vil vi gerne udnytte til et Kondirum med forskellige fitnessredskaber.
  Rummet har direkte adgang til bade- og omklædningsrum.

  På sigt vil det også være muligt, at booke lokalet til aftens arrangementer. I phase 2 af projektet installere vi et tekøkken.

 • Pool-café

  Pool-caféen tror vi bliver et meget populært sted. Her kan man trække ind og få skygge og noget koldt eller varmt at drikke.

  Her bliver møbleret med de samme møbler som på terrasserne, så man kan sætte sig i sit våde badetøj uden at møblerne tager skade af det.

  Her kommer ligeledes et køkken med opvaskemaskine og køle-fryseskab.

 • "Garagen"

  Foreningen har bestemt, at biler skal parkeres udenfor ejendommen, på de allerede etablerede parkeringspladser.

  Vi tror at "Garagen" på sigt kan blive et ekstra fællesrum, hvor der både er plads til indendørs aktiviteter og opbevaring af cykler, golfbags, sportsudstyr og andelshaverkasserne.