Dagbog

Ejendommens historie:

2003-2006:
Ejendommen er bygget lige før finanskrisen ramte og har stået tom og ubrugt siden.

Maj 2018
På vores søgen efter et nyt andelshotel i Spanien finder vi denne ejendom ved kysten i Murcia provinsen. 
Der er dog uklarhed over, hvem der kan bestemme over et salg af ejendommen, da der er en engelsk-canadisk kreditforening involveret.

September 2019.
Vi forhandler nu om køb af ejendommen, og vi har en mægler, en advokat og en ingeniør på besøg for at inspicere ejendommen.
De udfærdiger en rapport og de konstaterer at ejendommen er sund og meget solidt bygget, men den er præget af hærværk mod særligt vinduer, døre, badeværelser, køkkener,....
Selvom det vil være en stor renoveringsopgave, er det til at gennemføre, og vi slipper her for en lang ansøgningsprocedure for at omdanne en bygning til et nyt formål.

31.03.2021
Vores advokat i Spanien har holdt møde med borgmesteren i Mazarrón, og fået vished for, at kommunen meget gerne ser ejendommen bliver sat i stand og taget i brug, og vil være meget imødekommende overfor os. 

05.05.21
Andelsforeningen skriver skøde på og overtager ejerskabet af ejendommen. 

Juni 2021
Susanne har sammen med Henrik været på ejendommen som repræsentant for Andelsforeningen, og holdt møde med borgmesteren og lederen af planafdelingen i kommunen for at starte et godt samarbejde op med Kommunen.

Juni 2021
Andrés Lara, der er lokal murermester, går igang med at rydde ejendommen op og rengøre den.
Derudvoer bygger han en mindre mur med dør og port i nordeneden for at lukke adgangen til ejendommen.
Andrés opsætter også et byggehegn for at markere, at vi nu er igang med at gøre ejendommen i stand.

Juli 2021
Vi indgør samarbejde med den lokale Ingeniør Benitto Navarro, som skal stå for kontakten med de kommunale myndigheder og derudover stå for, at vi får aftaler om etablering af el- og vand, samt at vi kan indhente tilbud på el-installationerne og aircon installationer mv. Benitto var med til at lave de tekniske tegninger, da ejendommen blev bygget. 

Juli 2021
Vi indgår samarbejde med Andrés Niece Nuria og hendes veninde Juana. De bor begge i området og vil tage sig af at vise interesserede andelsahvere rundt på ejendommen.

Juli 2021
Nuria og Juana (oversætter) har haft de første rundvisninger. Typiske består en rundvisning af ca. halvanden time på ejendommen og derefter en kop kaffe på en nærliggende café. Her er der mulighed for at få mere at vide om området fra Nuria og Juana. Man kan også aftale at tage en rundtur og se ting af særlig interesse: nærmeste tennisbane, en god restaurant, en særlig god badestrand, eller hvad man nu særligt har på hjerte.  

 

 

 

 

© Bolnuevo Mazarron. All rights reserved.