Beretninger fra gæster

Vi (Hanne og Jan) var vist første hold, som fik mulighed for en rundvisning i Andelshotellets ejendom i Bolnuevo. Vi besøgte stedet en solbeskinnet dag i juli.

Inden da havde vi besøgt stedet et par gange på forskellige tider af døgnet og kan ved selvsyn konstatere, at områder er stille og roligt – uden den store mængde gøende hunde 😊

Vi mødtes med Nuria og Juana ved ejendommen og fik en superfin gennemgang af hele bygningen, og hvad der var tænkt foretaget i forskellige områder. Der er store, fine fællesområder, som vil blive møbleret, så man også kan sidde indenfor i fællesskab, ligesom der vil blive etableret en reception.

Fællesrum og Receptionsområde i stuen.

      Fælles og Receptionsområde i stuen.

 

Billede3

      Billede fra hovedbygning balkon og blok til højre.

I den tidligere parkeringskælder fik vi oplyst, at der var planer om etablering af en padel-tennis bane, som jo er meget populært for tiden, samt at der vil blive mulighed for at have et aflåst rum/boks, så man kan rejse let, når man skal på besøg. Nuria og Juana fortalte desuden, at de var blevet bedt om oplyse om, at der ville blive indkøbt golfudstyr og el-cykler til fælles afbenyttelse.

Billede4

      Tidligere parkeringskælder

 

Swimming poolen var selvfølgelig tom, men ser fin ud og skal selvfølgelig renses, men med liggestole og parasoller omkring, så skal det nok blive en påskønnet mulighed.

Billede5

Generelt er det vores oplevelse, at bygnigen er i fin stand på trods af, at den har stået tom i lang tid. Selvfølgelig er der malet grafitti mange steder, men vægge og lofter og gulve/fliser ser ganske ok ud. Vi var rundt og se mange lejligheder, men har vist besluttet, at vores oprindelige valg stadig står ved magt 😊.

Selve hotellet ligger 67 m over havet (jævnfør Google), og der er lidt stejlt derop - specielt de sidste par hundrede meter – dog ikke mere end det er til at overkomme – selvom et par elcyckler selvfølgelig kunne afhjælpe strabadserne 😊. Det er desuden en fin sti neden for hoteller som genvej ned til stranden.

Billede7

Og stranden:. Vi synes det er en super fin strand, der vel bedst kan sammenlignes med en strand ved Vesterhavet: gode bølger, vandet er stadig svalt på selv en varm dag, og så bliver det relativt hurtigt dybt.
Der er fint liv på stranden med ”pop-up” barer på stranden, som dog lukker når hovedsæsonnen lakker mod enden (slut september).

Billede13

Der er fine handlemuligheder og restauranter året rundt - vi prøvede La Siesta, som varmt kan anbefales.

Billede14

Desuden kan det varmt anbefales at donwloade app’en WIKILOC. Der er mange gode informationer omkring området (kan også bruges hjemme i Danmark).

Vi boede nogle dage i Puerto de Mazaron og her er der mange og gode restauranter også, ligesom der er fine badestrande, hvis man trænger til afveksling og nogle er mere børnevenlige.

Vor oplevelse er, at i byerne går det ok med at cykle, men Spanien er ikke helt så langt fremme med cykelstier som vi herhjemme, så når man cykler mellem byerne deler man vejen med bilerne.

Hvilket som det sidste leder hen imod en konklusion, som vi personligt har draget: Det fungerer bedst, hvis man har en (ikke for stor da mange veje er smalle og parkeringsbåse er små) bil, både for at komme til hotellet fra lufthavnen og desuden at komme lidt rundt i området. Der går busser, men typisk kun 2-3 gang i døgnet. Til gengæld går det fint med taxi, hvis man f.eks. vil fra Bolnuevo til Mazaron for at spise og ikke vil køre hjem.

Så alt i alt ser vi frem til, at Andelshotellet bliver gjort indflytningsklart, så vi kan komme på besøg igen i 2022 😊.


Mange hilsner fra Hanne og Jan

© Bolnuevo Mazarron. All rights reserved.