Vandreruter

Vi har allerede haft nogen nede på besigtigelse i Bolnuevo-Mazzarón. Der har de været ude at udforske vandremulighederne i området og har været så søde at give os en beretning om disse: 

Mazarróns turistorganisation gør meget for at promovere vandresport og har udgivet kort over alle ruter, som kan findes her.
Derudover har de også lavet en folder, der trin for trin beskriver tre ture og deres varianter, som ligger tæt på Bolnuevo. 

Mange vandreentusiaster har tracket deres ruter rundt i området og delt dem på Wikiloc
Du kan tilgå Wikiloc på deres app og optage den rute, du går. Derefter kan du gennem filen som en ".pgx"-fil, og hvis du klikker på "public", når du gemmer den, så kan andre vandreentusiaster også hente ruten og bruge den i appen. Der er rigtig mange vandrere, der blandt andeet har delt deres ture rundt i Bolnuevo, Mazarrón og Cartagena.

Både de ruter som Mazarróns kommune udgiver og ruterne på Wikiloc indeholder al ønskelig information om sværhedsgrad, længde, hvor der eventuelt er stejle stigninger. Så hvis du har højdeskræk, ved du nemt, hvilke ruter du skal undgå.

Hvis du er nybegynder i forhold til vandring, så kan vi varmt anbefale at købe nogle vandrestøvler allerede fra start. De er meget bedre end kondisko, sandaler, klipklapper etc. Vandrestøvlerne føles heller ikke varmere end andet fodtøj. De giver bare mere stabilitet til dine fødder. 

Vi downloade f.eks. denne rute fra Wikiloc, da vi var dernede:


Billede2

Denne rute er 11,3 km med en stigningsforøgelse på 456 meter. Ruten er en sti på ca. 1½ meters bredde og er grusbelagt


Vi gik den første del af turen op af bjerget mod nordvest og tog et panoramabillede af udsigten. 

P7170117

 

 

© Bolnuevo Mazarron. All rights reserved.